SoPs-week

Milloin

ma 17.7 - su 23.7    
00:00

Missä

SoPs- teemaviikkoa vietetään jälleen ensi viikolla!

Viikko käynnistyy maanantaina 17.7. P10 kotiturnauksen merkeissä Soinin urheilukentällä klo 18.
Vieraita viheriölle saadaan Seinäjoelta ja Alavudelta. Kioski palvelee koko turnauksen ajan. Tervetuloa kannustamaan!

Tiistai vietetään yleisurheilukoulussa, ja viikko jatkuu keskiviikkona 19.7. lajikokeilupäivän merkeissä: klo 17-20 Soinin eri liikuntapaikoissa SoPsin Palloseuran väkeä on ohjaamassa ja liikuttamassa kaikenikäisiä palloilun pariin. Toimintapisteiltä löytyy jalkapalloilua urheilukentällä, säbätouhuja pienpelikentällä ja jalkapallobiljardikentällä tutustumista lajiin. Pisteillä pientä kisailua ja mahdollisuus tutustua myös SoPsin toimintaan!

Torstai vietetään jälleen urheilukentällä Suomenselän yu-kisoissa, ja
perjantaina 21.7. on vuorossa kaikkien joukkueiden yhteiset myyjäiset liikekeskuksella klo 9-12. Myynnissä on leivonnaisia, SoPs-tuotteita ja arpoja. Perjantai-iltana klo 18 ratkotaan jalkapallobiljardikentällä Soinin jalkapallobiljardimestaruus vuosimallia 2023! Ilmoittautumiset parikisaan paikan päällä.

Lauantaina 22.7. pienpelikentällä junnujen ohjattua sählyä klo 12-15, ja sunnuntaina 23.7. SoPs-viikon päättää perinteinen lapset vs aikuiset- jalkapalloturnaus urheilukentällä. Pelit alkavat klo 18 ja 19.

Heinäkuun huipennukseksi SoPs järjestää kaikille avoimen matkan Veikkausliigan jalkapallo-otteluun SJK-HJK Seinäjoelle. Ottelu pelataan 29.7. tai 30.7. sarjapelitilanteesta riippuen. SoPsin pelaajille ja pallokoululaisille reissu on ilmainen ja huoltajille matkan hinta on 10 € sisältäen linja-autokuljetuksen ja lipun otteluun. Mukaan mahtuu 50 jalkapallon ystävää ilmoittautumisjärjestyksessä! Ilmoittautumiset Juha Huvilalle p. 0405928899 23.7 mennessä.

Soinin Palloseura toivottaa kaikki tervetulleiksi teemaviikon tapahtumiin!

Jaa tapahtuma Facebookissa