Arpaisten patikka

Arpaisten patikka

Milloin

la 9.9    
08:30 - 16:00

Missä

Arpaisten ulkoilu- ja vaellusreitti

Perinteikäs Arpaisten patikka lauantaina 9.9.2023 Soinissa

HUOMIO!

Vedenkorkeus on tällä hetkellä ennätyksellisen korkealla monella suunnalla Etelä-Pohjanmaata. Myös Arpaisten reitillä on tänä vuonna yllätyksellisen kosteita paikkoja. Patikkatapahtuman osalta on nyt seurattu tarkasti tilannetta ennen tulevaa viikonloppua ja tilanne onneksi näyttää siltä, että patikka pystytään järjestämään. Pieniä muutoksia patikan reitteihin on tehty. Sääennuste näyttää lauantain osalta lupaavalta, mutta maastoon lähtevien kannattaa varautua tavallista kosteampiin olosuhteisiin.

Syksyinen patikkatapahtuma järjestetään jo 29. kerran. Patikalle lähdetään Soinin yhteistalolta, josta bussit kuljettavat osallistujat valituille lähtöpaikoille. Tänä vuonna reitit Arpainen-Kaihiharju 20km, Saarilampi-Kaihiharju 17km ja Löytömäki-Kaihiharju 10km. Kaihiharjusta kyyditys Yhteistalolle. Kokoontuminen aamulla Yhteistalolle klo 8.15–8.45 ja bussit lähtevät klo 9.00.

Tapahtuman omille sivuille ja ilmoittautumaan pääset täältä: Arpaisten patikka

Patikkatapahtuman järjestävät yhteistyössä Parviaisen kyläyhdistys, Saurun Seudun maa- ja kotitalousseura ja Soinin kunta.

Jaa tapahtuma Facebookissa