Soinin luonto- ja erämessut 10.6.2023

Soinin luonto- ja erämessut järjestetään 10.6.2023 Soinin yhtenäiskoululla (Koulutie 1, 63800 Soini), messualue on avoinna messuvieraille klo 9.30-16.00. Pääsylippu 5 €/hlö, alle 12-v veloituksetta. Messut kokoavat yhteen mukavan joukon kaikenikäisiä luontoharrastajia, metsästäjiä ja kalastajia. Kesälomakauden alussa on sopiva aika suunnitella kesän luontoretkiä tai haaveilla jo syksyn metsästyspäivistä.

Näytteilleasettajissa on mielenkiintoinen ja monipuolinen kattaus lähiseudun palveluja, yrityksiä ja yhdistyksiä. Messuilta voit löytää vaikka uuden harrastuksen! Tutustu näytteilleasettajalistaan!

Harvaan asutun maaseudun matkailuhanke Eränkäynnistä lumovoimaa – tuo messuille metsästysmatkailuseminaarin. Messuilla kuullaan luonto- ja metsästysmatkailun mahdollisuuksista ja päästään tutustumaan Soinin ja lähialueen matkailutuotteisiin.

Yhteystiedot:

Soinin kunta/Eränkäynnistä lumovoimaa & erämessut

Jaana Pöllänen etunimi.sukunimi@soini.fi p. 040 5703775

Eeva-Marja Jokinen etunimi.sukunimi@soini.fi p. 040 6608134

Tule messuille ryhmäsi kanssa! Varmista ryhmän sujuva saapuminen messualueelle ja ilmoita ryhmäsi messukävijäksi ennakkoon 9.6. mennessä!

Pääsylipun hintakaan ei päätä huimaa, messulippu 5 €/hlö, alle 12-v. veloituksetta. 

Kerromme mielellämme etukäteen palveluista Soinissa ja messualueella ja autamme suunnittelemaan onnistuneen messupäivän. Ota yhteyttä Jaanaan, jaana.pollanen@soini.fi.

Etukäteen ilmoittautuneet ryhmät osallistuvat riistakameran ja Vakuumi.fi -lahjakortin arvontaan! Ilmoittaudu ryhmäsi kanssa viimeistään 9.6.!

Milloin?

10.6.2023 klo 9.30-16.00

Missä?

Kartta päivitetään tälle sivulle myöhemmin.

Messu­järjestelyissä yhteis­työ­kumppaneina

Seuraa Soinin luonto- ja erämessujen toimintaa somessa