Tervetuloa yhdistysiltaan!

Hei kaikille!

Syksy etenee ja on tullut taas aika kutsua väki yhdistysiltaan juttelemaan yhdistysten ja seurojen ajankohtaisista asioista!
Illan ohjelmassa keskustelemme ainakin avustusuudistuksesta, kulttuuripalkinnoista sekä tapahtumakalenterin uusista ja vähän vanhoistakin ominaisuuksista.
Paikalla yhdistysillassa kunnanjohtaja Johanna Rannanjärvi, kirjastonjohtaja Suvi Hokkanen, hyvinvointikoordinaattori Merja Korpela, hankekoordinaattori Jaana Pöllänen ja matkailu- ja viestintäkoordinaattori Eeva-Marja Jokinen.

Avustusten haun periaatteet ja hakuohjeet löytyvät jo Soinin kunnan nettisivuilta https://kunta.soini.fi/fi/vapaa-aika/avustukset ja niihin kannattaakin tutustua jo etukäteen. Haku on avoinna 1.-30.11.2023, lomake avautuu nettisivuille 1.11.

Tapahtumakalenterin tapahtumaosio on mukavasti käytössä, mutta vielä on joitain toimijoita, joiden tapahtumat eivät siellä näy. Uutena kalenteriin on tulossa harrastekalenteriosio, josta tulevaisuudessa toivottavasti näkee, mitä Soinissa voi säännöllisesti harrastaa ja milloin. Jutellaan tästäkin yhdistysillassa.
Jos siis teillä ei vielä ole tunnuksia tai jo kerran saadut käyttäjätunnukset ovat hukassa, olettehan yhteydessä eeva-marja.jokinen@soini.fi ja päivitetään tunnukset kuntoon.
Myös kalenterin ilmoitustauluosa on vielä vajaalla käytöllä, toivottavasti saamme sitäkin aktivoitua.

Muistuttaisin myös, että varmistatte yhdistyksenne yhteystietojen ajantasaisuuden postituslistamme osalta! Jos siis olet jäänyt yhdistyksen toiminnasta pois ja saat tämän viestin, varmistathan, että myös seuraajasi yhteystiedot on ilmoitettu kunnan postituslistalle?

Toivottavasti näemme mahdollisimman monta teistä paikan päällä
Soinin kunnantalon valtuustosalissa, Multiantie 27 A, Soini, 6.11. klo 18.00, tervetuloa!

Ystävällisin terveisin

Eeva-Marja
eeva-marja.jokinen@soini.fi
040 6608134

Liitetiedosto:

0 kommenttia

Lähetä kommentti